سیدشمسالدین سیاسیراد مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری توسعه صنایع و معادن کوثر:
توسعه بازار، تمرکز بر حلقههای فنی و تجاری با ارزش افزوده بالاتر و ورود به حیطه کسبوکارهای جدید
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری توسعه صنایع و معادن کوثر در گفتگوی اختصاصی با پایگاه اطلاعرسانی سازمان اقتصادی کوثر آخرین دستاوردهای شرکت معادن کوثر را تشریح کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر، سید شمسالدین سیاسیراد ابتدا با اشاره به اینکه طی سالهای گذشته معادن مرمر واقع در مجتمع معادن قروه یکی از منابع اصلی درآمدزایی و تأمین مالی شرکت بوده است، اظهار داشت: با توجه به انقضای پروانه بهرهبرداری دو معدن مرمر باباشورآب و قصلان در پایان مردادماه سال جاری، پیگیریهای لازم برای تمدید پروانه معادن مذکور صورت گرفت که در نهایت با مساعدت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان پروانه بهرهبرداری معادن مذکور برای یک دوره ده و پنجساله تمدید شد.
سیاسیراد افزود: برای تمدید پروانههای معادن موصوف، اقدامات لازم از قبیل انجام عملیات اکتشاف حین استخراج بهمنظور ارزیابی مجدد میزان ذخایر معادن مذکور و تکمیل مدارک مورد نیاز از جمله ارائه طرحهای جدید بهرهبرداری از معادن و ثبت اطلاعات و مدارک در سامانه کاداستر وزارت صنعت، معدن و تجارت صورت پذیرفت.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری توسعه صنایع و معادن کوثر همچنین اظهار داشت: با توجه به کمیابی، پایان پذیری، کیفیت بالا و شهرت جهانی مرمر قروه، سیاستهای جدید شرکت مبتنی بر تکمیل اکتشافات، حداکثرسازی دوره عمر معادن از طریق استخراج صیانتی، تمرکز بر فرآوری کوپ مرمر با امکانات داخلی و یا خارجی و عرضه کنترل شده و معطوف به تحولات قیمتی سنگ خام و بریده در بازار خارجی و همچنین حداقلسازی تولید سنگ لاشه و ضایعات و افزایش بازدهی و بهرهوری معادن مرمر قروه بهصورت جدی دنبال خواهد شد.
همچنین به منظور تنوع بخشی به سبد درآمدی شرکت، تمرکز بر افزایش تولید و فروش سایر محصولات تولیدی این شرکت اعم از سنگهای مرمریتی معادن فعال شرکت در قروه، ازنا و خرمآباد، پوکه معدنی و محصولات کارخانه بتن سبک و مبلمان شهری از طریق توسعه بازار آنها در دستور کار شرکت قرار گرفته است.
وی اظهار داشت: علاوه بر سیاستها و تمهیدات جدید در طرف تولید محصولات، سازوکارهای شفاف و معطوف به حداکثرسازی قیمت فروش محصولات در بازارهای داخلی و خارجی به ویژه ورود مؤلفه تغییرات قیمت ارزهای خارجی در مبانی قیمتگذاری محصولات تولیدی شرکت مورد توجه قرار گرفته و پیگیری میشود.
در همین چارچوب میتوان به پیگیری اقدامات لازم برای ورود شرکت به فرابورس و عرضه محصولات تولیدی آن در بورس کالا با هدف تأمین منابع مالی برای سرمایهگذاریهای جدید، استفاده از مشوقهای مؤثر مالیاتی و شفافسازی شیوههای قیمتگذاری و فروش محصولات شرکت و غیره اشاره کرد.
مدیرعامل و نایبرئیس هیئتمدیره شرکت سرمایهگذاری توسعه صنایع و معادن کوثر در بخش دیگری از این گفتوگو گفت: از جمله مهمترین سیاستهای شرکت در چارچوب سیاستهای اقتصاد مقاومتی به ویژه تولید درونزا و برونگرا، حصول حداکثری ارزش افزوده در طول زنجیره ارزش انواع سنگهای تولیدی شرکت از طریق فرآوری سنگ خام و تولید فرآوردههای هدف صادراتی در ابعاد مختلف است.
در همین چارچوب استفاده از ظرفیتهای خالی کارخانههای فرآوری مجهز و مدرن و برخوردار از تجربیات تولید و صادرات سنگ بریده و فرآوری شده و آمادهسازی محصولات فرآوری شده برای عرضه در نمایشگاههای معتبر جهانی نظیر نمایشگاه سنگ ورنا که از اوایل مهرماه سال جاری برگزار خواهد شد، در دستور کار قرار گرفته و نتایج امیدبخشی را به دنبال داشته است.
سیاسیراد افزود: علاوه بر ساماندهی فعالیتهای جاری تولیدی و تجاری شرکت، تمرکز بر تکمیل مطالعات اکتشافی در چهار پهنه واقع در استانهای کرمان، اصفهان، اردبیل و خراسان جنوبی و تکمیل عملیات اکتشافی در محدوده سه پروانه اکتشافی فعال قبلی، شرکت معادن کوثر طی دو ماه گذشته موفق به دریافت نه فقره پروانه جدید اکتشافی در استانهای کرمان و اصفهان در موضوع مواد فلزی از قبیل مس و سرب و روی شده است.
همچنین پیشبینی میشود تا پایان سال جاری شرکت معادن کوثر موفق به دریافت هفده فقره پروانه جدید اکتشافی در استانهای اصفهان، کرمان و خراسان جنوبی شود.
سیاسیراد در پایان ضمن قدردانی از حمایت و همکاری سازمان اقتصادی کوثر در اجرای برنامهها و سیاستهای جدید شرکت و اعلام آمادگی برای سرمایهگذاری مشترک در پروژههای اکتشافی، معدنی و صنایع معدنی، ابراز امیدواری کرد: با تداوم اصلاحات ساختاری و پیگیری رویکردها و سیاستهای جدید، شاهد ایجاد تحولی چشمگیر در ابعاد مختلف تولید و تجارت محصولات معدنی و صنایع معدنی در شرکت سرمایهگذاری توسعه صنایع و معادن کوثر باشیم.